2014. március 27., csütörtök

Smink és bőr ápolás #1

Sziasztok :) Az én nevem Fru és 16 éves vagyok. Ebben a blogban én a sminkelés technikákról és bőr ápolási tippekről hozok leírást :)


Barna szeműek!!!
A barna szemű lányok ha kiszeretnétek emelni a szemeteket akkor ahhoz nem kell több százféle szín, mindössze egyetlen egy szín kell a hétköznapokra. A feketét felejtsétek el, mert attól csak kisebb lesz a szemetek. A szemhéjadra rakjál pezsgő,halvány barna vagy arany szemhéj púdert de ne legyen feltűnő!  Ha szeretnéd tussal vagy szem ceruzával a szemhéjadra a szempilláid tövébe húzhatsz egy vékony fekete vonalat de nem kötelező anélkül is kiemeli a szemet.

Kék és Zöld szeműek!!!!!
A kék és zöld szemű lányok akik kiszeretnék emelni a szeműek azoknak fehér vagy ezüstös szemhéj puderre van szükségük. Ne tegyetek túl sokat a kevés is szép. A szempillátok tövébe a szemhéjatokra ti is rakhattok egy vékony tus vagy szem ceruza vonalat de itt is elhanyagolható.

Bőrápolás:

Ha pattanásosabb vagy mitesszeres az arcod akkor annyit kell tenned, hogy bemész egy hozzád közel lévő Rossmannba vagy dm üzletbe és veszel egy "Balea" narancsásárga színű lávaköves bőr radírt. Azt fürdésnél egy héten kétszer elég használni. Fürdésnél jól belemasszírozod az arcodba majd bő vízzel leöblíted. Ha karikásak a szemeid akkor vegyél uborkát és vágj fel két szeletet. Ne legyen túl vastag se túl vékony, ezután a szemedre helyezed és 5 perc után leveszed majd sima hideg vízzel megmosod az arcod. Ha ezt hetente 2x- 3x megcsinálod akkor hamarosan látni fogod az eredményét. (Nekem hatott az uborka :) )



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése